Friday, June 05, 2009

Boring.!makan..??


Date: 31/5/09

Time: 12.21 a.m



B.O.R.I.N.G !!!!!
huhh..
kenapa perasaan ini boleh muncul dalam diri kita???
ohh..no!!!!
kalau perasaan ini sering terjadi.,habis laa..
ayooo
kalau dah macam ni,xlain xbukan pergi keluar minum2 laa..
katakan tidak! 'no' ( dalam bahasa inggeris )

sama ada Old Town White Coffee or Kentucky Fried Chicken..??
mai pilih2 cepat..

akhirnya,ni haa.....


Float & Cheezy Wedges

macam biasa laa KFC juga laa yang dapat memahami diri ini..

agak ramai juga orang ' time ' tuh..
tapi..tak hairan laa sebab memang kita tahu bahawa penduduk di Malaysia ni memang suka lepak2..
betol ke?

apa nak jadi da..?!!
ceh, cehhh..

tapi.,best juga lepak2 kat situ
sebab....
perut sudah kenyang
weeeeeeee!~


2 comments:

  1. salam dik.
    nyummy~

    sedapnya dier;)

    ReplyDelete
  2. salam kak. ^_^
    mmg pon..
    len kali kiter pegi,juwm!

    ReplyDelete