Thursday, May 28, 2009

Mid Year Exam!!!



warrgghhh!!....
lega rasanya selama 3weeks mid year exam dijalankan dan akhirnya selesai sudah td..
huh! rasa mcm nk pecah kepala ader gak dok baca buku jer..
boleh dikatakan hari2 rasa pening,xder mood..
tp td tepat je pukul 1p.m, lepas je loceng sekolah berbunyi en trus rasa happy giler..
dh ilang rasa pning or xder mood yg sblm2 ni..
mmg pelik bin ajaib jugak laa
haha!
mcm nk jerit sekuat hati pon ade gak tp sedar diri prempuan xelok jerit2 ni..
nanti org kata mcm baru keluar dari tg.rambutan pulak kang..
xpasal2
haha
aduishhh! xnk laa Sya org ckp mcm tuh
huehue~


mid year exam ni,11 subject yg Sya jwb..
actually amik 9 sbject je for SPM next year tp entah mcm mana boleh sesat subject Sivik & Pendidikan Jasmani tuh..
tp xpela sbb 2 sbject tuh sng laa kot..
rasa mcm budak darjah 1 pon boleh jwb tp dgn baca buku laa..
bg kitorg yg dh form4 ni xyah bc buku pon dh boleh jwb..
(berlagak ckit)
haha!
erm..9 sbject tuh sume nya rasa susah je..
maybe Sya je yg rasa cmtuh..
org lain sng je kowt~
"yela mana x susah nya dik oii,,dh xbelajar.,cuba kalau adik belajar mesti adik rasa sng jer", kata seorg abg(xknl)  kpd sya..
tp nk wt mcm mana dh Sya suka study last second bkn last minute lg..
dh mnjadi routine hidup sejak lahir lg
(memandai jer!)

9 subject yg Sya amik antaranya ialah Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Pendidikan Islam, Mathematic, Sejarah, Science, Add Math, Prinsip Perakaunan, Ekonomi Asas & tambah 2 sbject yg sesat tuh iaitu
Sivik & PJK

esok Sya xder paper yg kena jwb so Sya dok umah laa utk menjalani routine harian mcm biasa..
hehe
dan serterusnya cuti 2weeks!
waa...
best nya
maybe Sya nk hangout ngn mmber2 tp plan mcm dh 'hancus' je..
kpd sesiapa yg brminat utk join kitorg, juwm laa
tmpt kosong still available
sila tgglkan 6ber fon anda or hubungi Sya
012345678910
wakakakakakakaka!~



P/s :kpd bdk2 SMK Seri Keramat kelas 4ekonomi, 4perdagangan1 & 2 or bdk2 form4 yg mnmbah sbject tmbahan Perdagangan & Tasawwur Islam.,rajin2 kan lah diri korg utk bangun pegi ke sekolah esok ye! (jumaat 29/5) !
korg buat elok2 utk last paper ye !
(ditujukan khas kpd korg sumer especially Aisyah & Fatin  yg amik paper esok)
(pesan kat org, pndai tp diri sndiri x buat elok2 pon utk last paper td)
haha!
shhhhhh!!..
.Full stop.


3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. o0o,,,,,, kelakar, mcm bukan kau je yg write bnda nie

    ReplyDelete
  3. hehe..
    yer?
    org lain laa tuh kowt~
    :D

    ReplyDelete